Bedankt voor je interesse in het VIP Livepakket ‘Ontdek je persoonlijke Pestbril’

We zouden het heel fijn vinden om samen met jou in 3 fantastische Livedagen op zoek te gaan naar je persoonlijke Pestbril. Na deze dagen kun jij pesten, ongewenst gedrag en onveiligheid direct herkennen en de signalen correct kan interpreteren. Je ontvangt na afronding een bewijs van deelname.
Naast de enorme persoonlijke en professionele ontwikkeling draag je hiermee wezenlijk bij aan het oplossen van een groot maatschappelijk probleem.

Aanmelden voor het VIP Livepakket
De inschrijving is op volgorde van aanmelding. Meld je dus zo snel mogelijk aan via het inschrijfformulier hieronder.
Als deze door ons is ontvangen, krijg je via de mail een bevestiging en is je deelname definitief je kunt dan kiezen om direct te betalen of een overmaking te doen. De betaling moet uiterlijk 3 weken van te voren zijn voldaan.

Inloggegevens
Je ontvangt na betaling je inloggegevens.
Zoals je zal merken, heb je dan alleen nog toegang tot de Inleiding en Module 1 en 2.
Wanneer je het VIP Liveprogramma hebt afgerond krijg je ook toegang tot de Modules 3 tot en met 9.
Mocht je besluiten om het certificeringstraject tot Pestbril-Expert te volgen dan worden ook de Modules 10 (met hierin 4 verplichte opdrachten) en 11 (met een aantal keuzeopdrachten waar je er 2 van moet kiezen) vrijgegeven.

Informatie over de Livedagen
Je ontvangt eind maart 2022 een e-mail met daarin het programma van de Vip-Livedagen en wat je ter voorbereiding moet doen.
We overleggen dan ook met je wanneer we de telefonische intake zullen laten plaatsvinden. Mocht je vragen hebben over het VIP Liveprogramma dan zullen we die ook beantwoorden in dit gesprek.

Mocht je nu al een vragen hebben, mail ons gerust: info@aandachtvoorpesten.nl

We kijken ernaar uit om kennis met je te maken en samen met jou op zoek te gaan naar je Pestbril!

Warme groet,

Anja en Wendy

P.S. Aandacht voor Pesten is te volgen Facebook, Instagram en LinkedIn. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe producten met kortingen? Volg ons op je favoriete sociale mediakanaal.

 

.

AANDACHT VOOR PESTEN IS EEN LANDELIJK STEUNPUNT OP HET GEBIED VAN PESTEN

Aandacht voor Pesten is er voor kinderen, jongeren, hun ouders en volwassenen (waaronder ook senioren), organisaties en (onderwijs)instellingen. Aandacht voor Pesten heeft aandacht voor iedereen die te maken heeft, of heeft gehad, met pesten, zoals de gepeste, de pester en de omstanders. Kinderen, jongeren, hun ouders, en volwassenen (waaronder ook senioren), organisaties en (onderwijs)instellingen kunnen op bij Aandacht voor Pesten terecht voor informatie, producten en inspiratie.
Aandacht voor Pesten heeft speciale aandacht voor mensen met een (Licht) Verstandelijke Beperking die te maken hebben met pesten.
Hulpverleners, waar mensen die met pesten te maken hebben (gehad) van harte welkom en in goede handen zijn, kunnen hun praktijk kosteloos vermelden op de website van Aandacht voor Pesten.

www.aandachtvoorpesten.nl
info@aandachtvoorpesten.nl

 

WIJ HEBBEN AANDACHT VOOR PESTEN